Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Op zoek naar bestratingen die uw persoonlijkheid reflecteren?

Cabo Bestratingen verwezenlijkt al uw wensen in de vorm van een uitmuntend resultaat van superieure kwaliteit. Laat nu uw klinkerwerken, sierbestrating en tuinaanleg verzorgen door onze vakkundige handen!
Cabo bestratingen, voor al uw sierbestrating in Antwerpen en omgeving.

Wij komen steeds ter plaatse om u volledig gratis te informeren over de mogelijkheden van uw project.
Cabo bestratingen, voor al uw sierbestrating in Antwerpen en omgeving.

Kwaliteit, afwerking, flexibiliteit en stiptheid staan hoog in ons vaandel!
Cabo bestratingen, voor al uw sierbestrating in Antwerpen en omgeving.

Geen enkele uitdaging is voor ons te groot en wij zetten ons geen 100% maar 200% in voor uw droomproject!
Cabo bestratingen, voor al uw sierbestrating in Antwerpen en omgeving.

Wilt u betonklinkers,platines,kleiklinkers,blauwe hardsteen,dolomiet,grind,... geen enkele inspanning is ons te veel en steeds staan wij u bij met onze ervaring en raad!

Klinkerwerken

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd team in klinkerwerken in Antwerpen? Wenst u een aannemer te vinden voor uw oprit of tuinpad? Zoek niet langer meer, want Cabo Bestratingen zorgt voor de verwezenlijking van al uw plannen en ideen!

Tuinaanleg

Uw tuin wordt vaak als de oogappel van uw woonst bekeken. En geheel terecht, want u vertoeft er vaak ter ontspanning. Bezorg uw tuin daarom de looks van uw dromen, dankzij een uniek ontwerp en een vakkundige aanleg door Cabo Bestratingen!

Sierbestrating

Bij Cabo Bestratingen kunt u terecht voor al uw nieuwbouw- als renovatieprojecten. Uw sierbestrating in Antwerpen zal worden voorzien van een verzorgde opbouw en afwerking dankzij professionele handen, van fundering tot voegvulling!
Specialiteiten

Cabo Bestratingen voert uw klinkerwerken in Antwerpen uit op maat

Een goede bestrating is een absolute must voor iedereen, ook voor u. Of het nu om uw tuinpad, uw oprit of parking gaat, het betreft de finishing touch van uw woonst. Een netjes afgewerkte bestrating oogt niet alleen een pak mooier, het vormt ook een veiliger geheel voor u en uw omgeving. Maak komaf met uitstekende en losliggende stenen en neem Cabo Bestratingen onder de armen voor uw klinkerwerken in Antwerpen.

Heeft u altijd al gedroomd van de mooie looks van natuursteen? Cabo Bestratingen verzorgt uw klinkerwerken in Antwerpen in eender welke vorm. Gaande van blauwe hardsteen tot platines en kleiklinkers: wij zorgen voor een optimaal resultaat, dat volledig beantwoordt aan uw wensen en behoeften. We werken enkel en alleen met materialen waar we voor 200% achter staan, waardoor we garant staan voor een verzorgde opbouw en nette afwerking.

Onze medewerkers zorgen voor de perfectie bij het uitvoeren van uw klinkerwerken in Antwerpen. Onze passie voor bestrating straalt werkelijk af in het geleverde werk: een schitterende ondergrond met een uiterst professionele afwerking. Bovendien investeert Cabo Bestratingen ook continu in materialen en vakmanschap, waardoor u een uitzonderlijk betrouwbare partner in klinker- en bestratingsprojecten in huis neemt.

Professionele klinkerwerken in Antwerpen met goede prijs-kwaliteitratio

Wat Cabo Bestratingen u belooft, maken we ook waar. Al onze klinkerwerken in Antwerpen worden volledig op maat uitgevoerd, zodat u achteraf niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Zowel voor kleine als middelgrote werken zetten we steeds ons beste mankrachten in.

We beschikken over een vakkundig team, zodat u zeker bent van de nodige flexibiliteit en kwaliteit voor uw nieuwbouw- of renovatieproject. Bovendien doet Cabo Bestratingen ook haar uiterste best om een uitstekende dienstverlening te bieden aan een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. We streven voortdurend deze gulden middenweg na om het allerbeste resultaat in uw klinkerwerken in Antwerpen te bekomen.

Bent u op zoek naar een partner in klinkerwerken in Antwerpen? Dan bent u bij Cabo Bestratingen ongetwijfeld aan het goede adres. U kunt ons te allen tijde contacteren via het telefoonnummer +32 472 430 123 of via het e-mailadres cabobestratingen@telenet.be. We trachten u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

Cabo Bestratingen geeft 10 jaar garantie op de geleverde werken.
© 2014-2018 Cabo Bestratingen
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Cabo Bestratingen
Turfweg 2
2310 Rijkevorsel
GSM: +32 472430123
Contacteer ons